Welcome to hello kittyland
Baby Boo

Assalamualikum , Welcome to my territory . Be nice here . :)



Diary Author Links You


Tagboard


Thank You

Template/Header: Chocolate Love
Basecodes: Beautiful Monster
Edited By: KiityLand
"Move On as a Words "





bile jari menaip :




Assalamualaikum dan salam satu Malaysia ! *Good Night World* . Berdirinya saya disini , *ouchh , feeling wakil rakyat pulak kau nie sue . Ehemm , actually dah lame tak buat senaman jari untuk mengupdate blog aku yang cute miut nie (*macam tuan die) .huhihaaa :D . apak winduuu :) XD . ehemm , dah bace title entry nie ke belum .? Aku single dah dekat 2tahun dah weyh . nobody care bout me , nobody loving me and nobody want take my heart again . *wipe tears* . okay ''MOVE ON'' boleh ke kita buat kalau hati masih lagi sayang dekat seseorang yang sudah menjadi milik orang lain ? boleh ke kita ''MOVE ON'' kalau setiap hari kita nampak orang lain macam muka dia ? boleh ke kita ''MOVE ON'' kalau kenangan masih lagi kita ingat dan tak boleh padam ? ramai cakap ''MOVE ON'' itu simple . memang lah simple , tapi susah untuk kita buat kalau hati masih sayang .... hmmm , ramai cakap aku ''BODOH'' sebab still sayangkan orang yang tak pernah nampak  yang aku betul betul ikhlas and sayang kan dia . aku sedar memang aku bodoh :'( luaran aku memang happy je and macam tak pernah ade masalah . dalam hati siapa tahu ? hati dah berkecai . buat lah apa pun . hati aku tetap macam tu . susah nak lupa kan dia . Ramai yang nasihatkan aku supaya try accept another man so you can forget him , tapi bila aku try lagi kuat aku akan ingatkan dia dan aku akan banding bandingkan dia dengan Ex aku . *Pity him , tu sebab sampai sekarang aku masih tak berpunya . setiap malam ingat kan dia , menangis ! *Damn this feeling! .. haishh hati tolong jangan macam ni boleh ?*sigh. tolong lah lupa kan si bodoh tu . kadang kadang ada fikir macam nak hentak kepala dekat dinding sampai hilang ingatan , so aku boleh lah lupa kan segala memori aku dengan dia . hilang rasa cinta dekat dia . dan masa tu baru lah aku happy sangat :D .Sampai sekarang aku masih tercari cari siape yang dapat buat aku lupekan dia nie , i have a crush who had given named "along" , i love him but he does'nt know my feeling until now . I'm just telling it on my bloggie . HEY YOU ! listen to my advices , fikir perasaan orang yang sayang kita bukan perasaan seseorang yang suka kan kita . sebab awak akan rugi sebab melepaskan sesuatu yang berharga . .