Welcome to hello kittyland
Baby Boo

Assalamualikum , Welcome to my territory . Be nice here . :)



Diary Author Links You


Tagboard


Thank You

Template/Header: Chocolate Love
Basecodes: Beautiful Monster
Edited By: KiityLand
Happy New Year World





Assalamualaikum ebelibady ! how are you .? *ececehhh , sepekeng LONDON la pulak ! hehe :) 
okey , now aku nak wish selamat tahun baru ! Wah , cepat je kan tahun 2012 berlalu . Banyak sangat kenangan aku masa tahun 2012 , sedih sebenarnya nak tinggalkan tahun 2012 sebab sekarang aku dah tamat zaman persekolahan . :( Rindu bangat dekat membe-membe sekolah . Sumpah aku cakap jujur yang aku just rindukan membe-membe sekolah aku je , aku tak rindu pun dekat cikgu-cikgu aku . AHakkxx , tersangat la kejam kau sue *** :p 















Okei , keletihan nie , act aku baru balik sambut new year dekat felda jengka 17 je ! kampung kan .? *Peduli ape aku . last word , happy new year . May Allah Bless You Forever and Ever ! :D