Welcome to hello kittyland
Baby Boo

Assalamualikum , Welcome to my territory . Be nice here . :)



Diary Author Links You


Tagboard


Thank You

Template/Header: Chocolate Love
Basecodes: Beautiful Monster
Edited By: KiityLand
"Move On as a Words "





bile jari menaip :




Assalamualaikum dan salam satu Malaysia ! *Good Night World* . Berdirinya saya disini , *ouchh , feeling wakil rakyat pulak kau nie sue . Ehemm , actually dah lame tak buat senaman jari untuk mengupdate blog aku yang cute miut nie (*macam tuan die) .huhihaaa :D . apak winduuu :) XD . ehemm , dah bace title entry nie ke belum .? Aku single dah dekat 2tahun dah weyh . nobody care bout me , nobody loving me and nobody want take my heart again . *wipe tears* . okay ''MOVE ON'' boleh ke kita buat kalau hati masih lagi sayang dekat seseorang yang sudah menjadi milik orang lain ? boleh ke kita ''MOVE ON'' kalau setiap hari kita nampak orang lain macam muka dia ? boleh ke kita ''MOVE ON'' kalau kenangan masih lagi kita ingat dan tak boleh padam ? ramai cakap ''MOVE ON'' itu simple . memang lah simple , tapi susah untuk kita buat kalau hati masih sayang .... hmmm , ramai cakap aku ''BODOH'' sebab still sayangkan orang yang tak pernah nampak  yang aku betul betul ikhlas and sayang kan dia . aku sedar memang aku bodoh :'( luaran aku memang happy je and macam tak pernah ade masalah . dalam hati siapa tahu ? hati dah berkecai . buat lah apa pun . hati aku tetap macam tu . susah nak lupa kan dia . Ramai yang nasihatkan aku supaya try accept another man so you can forget him , tapi bila aku try lagi kuat aku akan ingatkan dia dan aku akan banding bandingkan dia dengan Ex aku . *Pity him , tu sebab sampai sekarang aku masih tak berpunya . setiap malam ingat kan dia , menangis ! *Damn this feeling! .. haishh hati tolong jangan macam ni boleh ?*sigh. tolong lah lupa kan si bodoh tu . kadang kadang ada fikir macam nak hentak kepala dekat dinding sampai hilang ingatan , so aku boleh lah lupa kan segala memori aku dengan dia . hilang rasa cinta dekat dia . dan masa tu baru lah aku happy sangat :D .Sampai sekarang aku masih tercari cari siape yang dapat buat aku lupekan dia nie , i have a crush who had given named "along" , i love him but he does'nt know my feeling until now . I'm just telling it on my bloggie . HEY YOU ! listen to my advices , fikir perasaan orang yang sayang kita bukan perasaan seseorang yang suka kan kita . sebab awak akan rugi sebab melepaskan sesuatu yang berharga . .










Happy New Year World





Assalamualaikum ebelibady ! how are you .? *ececehhh , sepekeng LONDON la pulak ! hehe :) 
okey , now aku nak wish selamat tahun baru ! Wah , cepat je kan tahun 2012 berlalu . Banyak sangat kenangan aku masa tahun 2012 , sedih sebenarnya nak tinggalkan tahun 2012 sebab sekarang aku dah tamat zaman persekolahan . :( Rindu bangat dekat membe-membe sekolah . Sumpah aku cakap jujur yang aku just rindukan membe-membe sekolah aku je , aku tak rindu pun dekat cikgu-cikgu aku . AHakkxx , tersangat la kejam kau sue *** :p 















Okei , keletihan nie , act aku baru balik sambut new year dekat felda jengka 17 je ! kampung kan .? *Peduli ape aku . last word , happy new year . May Allah Bless You Forever and Ever ! :D

Friendship


Hai korang *lambai tangan* . Act , nie blog baru aku , tonyoh sini kalau nak tengok first blog aku . kenapa tukar blog .? okey je blog lame tu . ^ suka hati la , ececehh . ramai dah yang cakap sedeh bace entry last aku , ye ke .?? Urmp . Biasa je kot . Sebenarnya , first blog tu , dari awal aku berblogging sampai last entry , semua aku story bout my lovely boyfie . sedeh ! kini dia milik orang . sokey-sokey ! Sue kau kena kuat , ramai lagi lelaki dekat dunia nie . ChaiYokkk !! 



Back to title , Ramai yang tertanya-tanya macam mana nak dapat kawab sejati sekarang nie . Dah tak wujud ! memang ada betul nya jugak , tapi persahabatan boleh rapat dan tak kan terputus kalau salah seorang tak  manjadi duri dalam daging dan tikam belakang . Now , zaman sekarang kawan baik suka kutuk kawan baik sendiri . i'm i right ? aku pun perah kena la macam nie . depan kita sumpah pijak katak pun tak leper . belakang kita , nauzubillah ! segala keburukan dalam luar aku kau heboh-heboh kan . macam nie ke kawan .? Huh ! *lepas geram kejap* . 




















Sometimes friendship can be sweet as candy but sometimes they are cruel like ''SYAITON'' opps ? haha :P dan kawan jugak boleh jadi musuh dalam selimut . yeah . u know what i mean right ? hmm . macam kawan makan kawan lah . contoh macam aku pernah kena . kawan yang couple dengan ''EX'' aku . memang lah sekadar EX . tapi kita pernah sayang dia right ?  mestilah rasa jealous bila tengok kawan kita bersweet-sweet depan kita . so jangan lah awak semua couple dengan ''EX'' kawan baik awak sendiri okay honey bunny :P eh ? hahahahar . xoxo :P









Apabila kita ingin berteman , janganlah kerana kelebihannya , kerana mungkin dengan satu kelemahannya , kau mungkin akan menjauhi buat selamanya .

Andai kau seorang teman sejati , terimalah dia seadanya kerana dia seorang sahabat dan manusia biasa . Jangan diharapkan semuanya sempurna kerana kau juga tidak sempurna .




Secebis senyum membawa seribu makna, Sedetik rindu adalah satu perjuangan, 
Satu ingatan bersemi didalam doa dari sahabat untuk sahabatnya~